Aromatouch massage technique
15745
page-template-default,page,page-id-15745,bridge-core-2.9.4,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-27.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-
 

Aromatouch massage technique

AromaTouch technique (zachte touch/massage met 8 essentiële oliën)

 

AromaTouch is een zachte manier van aanraken. Door middel van strijkingen, niet vergelijkbaar met een gewone massage, worden 8 essentiële in vier stappen op het lichaam aangebracht. De oliën doen het werk en versterken elkaar synergetisch. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug, oren en de voeten (deze staan rechtstreeks in verbinding met de organen).

 

Deze AromaTouch toepassing heeft als doel het zenuwstelsel van het lichaam te ondersteunen, te helpen om in evenwicht te komen en brengt een diepe ontspanning.

 

De 4 stappen van een AromaTouch behandeling bestaan uit:

 

Stress vermindering (1), versterken van het immuunsysteem (2), ontstekingen in het lichaam verminderen (3) en het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (4). Je bereikt op die manier de homeostase. Dit is de staat van het lichaam, waarin het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken en het lichaam zichzelf dus kan helen.

 

Wat gebeurt tijdens een AromaTouch behandeling?

 

Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 oliën aangebracht op het lichaam. De oliën worden in laagjes aangebracht op het lichaam en versterken elkaar synergetisch. Een zeer zachte methode die hele mooie resultaten geeft en een hele diepe ontspanning brengt. De aromatische geuren van de essentiële oliën van DôTERRA komen tijdens de behandeling vrij en werken voor zowel lichaam als geest. De behandeling is mede daardoor zeer ontspannend en omdat de oliën in de huid trekken werken deze ook na de behandeling nog enkele dagen door. Deze behandeling is ook zeer geschikt voor pijnbestrijding bijvoorbeeld voor mensen met reuma, kanker, depressie of burn-out.

 

Let op: bij specifieke problemen wordt altijd geadviseerd om met de eigen behandeld arts te overleggen wat wel of niet mogelijk is aan behandeling.